FIGYELEM! Archív anyag!
Az aktuális honlapunk a www.forgo.hu címen érhető el!
ajánlatkérés
kérdőív
szolgáltatásaink
bemutatkozás
elérhetőség
finanszírozási körkép
általános tájékoztató
járműbeszerzés okosan
új utakon a járműfinanszírozás
hogyan finanszírozzunk
finanszírozási kérdések
a jó finanszírozási szerződés
finanszírozási specialítások
finanszírozási összefoglaló
szerződések szabályzatok
megbízási szerződés
szabályzat
letöltés
fájlok letöltése
háttérképek
háttérkép 1024x768
háttérkép 1024x768
szolgáltatásaink
bemutatkozás

Ingyenes finanszírozás szervezés és tanácsadás!

Amennyiben a járműbeszerzéshez kapcsolódó közgazdasági szabályozás minden részletében Ön előtt nem ismert, nincs a megfelelő szakfinanszírozók mindegyikével kapcsolata, vagy egyszerűen kevés az ideje, de szeretné a lehető legtöbb alternatív ajánlatot összehasonlítani, fuvarozásban és a könyvelésben egyaránt nagy tapasztalattal rendelkező felsőfokú végzettségű munkatársaink segítségével megkeressük bonítása és elvárásai függvényében a lehetséges finanszírozókat, finanszírozási formákat, esetlegesen a legkedvezőbb beszerzési forrásokat.


Nagy előnyünk a többi hasonló szolgáltatást kínáló társasággal szemben, hogy mi nem egy adott finanszírozót képviselünk, hanem független szakértőként a fuvarozói piacon elismert valamennyi finanszírozó ( pl. a teljesség igénye nélkül: Budapest Lízing Rt., Raiffeisen Unicbank Lízing Rt., Hypo Leasing Rt., K&H Lízing Rt., Franfinance Magyarország Kft., Credital Lízing, Pannon Lízing Rt., stb.) ajánlatát tudjuk fuvarozási és közgazdasági oldalról komplexen elemezve összevetni, így a szabad választás lehetőségének maximális biztosítása és átfogó összehasonlítási bázis mellett az Ön feladata csupán a döntésre egyszerűsödik.

Finanszírozható új vagy használt haszongépjármű, személygépkocsi a legnagyobb luxusosztályt is beleértve, pótkocsi, földmunkagép, autóbusz, igény szerint akár import finanszírozással is, illetve bármely egyéb termelő eszköz (pl. gépsorok, nyomdagépek, szerszámgépek, stb.) Ha Ön szeretné eladni régi járművét, de a vevő nem rendelkezik elegendő önerővel a teljes vételár kiegyenlítéséhez, 1990-es évjárattól kezdve szintén megkeressük a megfelelő pénzügyi szolgáltatót.

Szolgáltatásunk beindítása, 1998 júniusa óta több milliárd Forint értékben működtünk közre, ügyfeleink teljes megelégedésére, erre alapozva várjuk esetleges megkeresésüket.

Ezen szolgáltatásunk igénybe vétele teljesen ingyenes, költségét más forrásból fedezzük!

Egy telefonhívással teljes körű pénz- és járműpiaci tájékoztatás, ez a mi ajánlatunk!


web:Fényjel Stúdió Forgó és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.  Győr H-9028. Tárogató út 81/B. Tel.:(00 36) 96 419-795